En båt som är sjuk

Publicerat

Vår lilla båt mår inte bra. När vi stoppade ner den i sjön förra våren så var allt ok, men när vi tog upp den i höstas så hade den fått massor med små blåsor i gelcoaten. Små, hårda blåsor, ungefär i storlek som en vindruvskärna.

Efter många överväganden så åkte den idag iväg för blästring av undervattenskroppen. Har vi tur så är det inte plastpest, men har vi otur så kommer det att lukta ättika när de blästrar, samtidigt som det rinner vätska ur blåsorna. I så fall måste båten torka ordentligt innan den kan åtgärdas och då är båtsommaren över innan den ens har börjat. Dommen kommer inom en vecka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.