Kameran som dog

Publicerat

När jag har saker jag gillar, då vill jag att de ska vara ”för evigt”, men så är sällan fallet. Min lilla kompaktkamera Fujifilm X10 som jag köpte när den precis lanserades har fått in damm i objektivet. Syns som en ”orm” till vänster över fågeln. Jag kollade YouTube, hur man tar isär kameran. Om man inte gått långa kurser så försöker man inte ens. Det finns ingen chans att jag skulle lyckas återmontera kameran om jag lyckas ta isär den. Det verkar dessutom som som de började med objektivet och sedan byggde kameran mot bakstycket, för allt måste tas isär. Kommer jag till slut åt objektivet så måste jag även lyckas ta isär det och blåsa rent, samt återmontera innan nytt damm samlas på glasen. Omöjligt uppdrag!

Tråkigt, men allt tar slut. Nu måste jag bli klar över hur jag ska kasta den. Svår fråga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.