Mina e-böcker plockas bort från Books-On-Demand

Publicerat

Jösses! Nu har jag gått en 12-ronders med Books-On-Demand som trycker fysiska fotoböcker bra, men som inte alls förstår att en e-boksversion av samma bok måste respektera det arbete jag lagt ner på bokens visuella uttryck, uppslag efter uppslag. E-boken ser ut som en busskrock och förklaringen är att det är en flytande ePub-fil. Den förklaringen är teknisk. Det fungerar kanske i en textbaserad bok, men i en fotobok där varje uppslag planerats noga, där fungerar det inte alls. Ergo, jag har sex böcker på det här företaget, nu plockas alla e-böcker bort, de ska absolut inte säljas i det här skicket.

Om någon i framtiden önskar en e-boksversion av någon av mina böcker så kontakta mig så ordnar jag en PDF-fil där layouten av boken respekteras, uppslag för uppslag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.