Jösses! Nu har jag gått en 12-ronders med Books-On-Demand som trycker fysiska fotoböcker bra, men som inte alls förstår att en e-boksversion av samma bok måste respektera det arbete jag lagt ner på bokens visuella uttryck, uppslag efter uppslag. E-boken ser ut som en busskrock och förklaringen är att det är en flytande ePub-fil. Den förklaringen är teknisk. Det fungerar kanske i en textbaserad bok, men i en fotobok där varje uppslag planerats noga, där fungerar det inte alls. Ergo, jag har sex böcker på det här företaget, nu plockas alla e-böcker bort, de ska absolut inte säljas i det här skicket.

Om någon i framtiden önskar en e-boksversion av någon av mina böcker så kontakta mig så ordnar jag en PDF-fil där layouten av boken respekteras, uppslag för uppslag.

Categories:

Tags:

No responses yet

    Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.