Det går bra nu!

Publicerat

Jag som inte brukar delta i fototävlingar….  För några veckor sedan såg jag en blänkare på Facebook om en tävling inom genren ”gatufotografi”. Tävlingen anordnades av Fuji X Passion, en site jag inte var bekant med men som visade sig vara ungefär som Fujilove. Några passionerade Fujifotografer som byggde sitt siteinnehåll kring Fujis kamerasystem och dess anhängare. Nåväl, det är Coronatider, det gäller att hitta på saker så något händer, så utan djupare eftertanke plockade jag tre bilder och anmälde mitt deltagande.

Idag fick jag ett mejl:

Dear Hans,
We are delighted to inform you that you are the winner of the Fuji X Passion Street Photography Contest 2021!
The official announcement will be made today on our website, but we wanted you to know.
 
Soon we will create your lifetime membership, so we ask you to wait for an email with your access to the subscriber’s area.

 

Det var ju betydligt mer än vad jag räknat med, så onekligen lyste det upp denna regniga onsdag. Vinsten är ett livslångt medlemskap på siten samt en signerad bok från en av killarna som driver Fuji X Passion. Hela tävlingen presenteras i en fotobok som går att se här.

 

Vill Du se hela tävlingsresultatet och hela boken så finns den att hämta på Fuji X Passion

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.