Jättedåligt av Scandinavian Photo

Scandinavian Photo var ett företag jag gillade och gärna handlade av när det låg på Norr Mälarstrand, men nu har jag ändrat uppfattning.

På företagets hemsida annonserades en Fuji X-H1 som var ett demoexemplar som stått i butiken i Malmö, skick A, information därutöver saknades. Jag har länge funderat på att skaffa en X-H1, modellen är ju utgången men så är jag med. Trots allt är jag intresserad av att ha ett kamerahus med IBIS, så jag slog till och beställde kameran.

Idag kom paketet och kameran var absolut i A-skick, men det saknades delar i kartongen. Istället för originalbatteri och originalladdare hade de skickat ett Jupiobatteri, en Jupioladdare för USB, samt en AC Power Adapter vars funktion jag inte alls begriper. Den verkar vara en halva av något som inte är komplett.

Jag har givetvis klagat, men bemötts med ”förklaringen” att detta var avdraget på priset. Inget om att de inte redovisade status på paketet på webben. Jag har fått erbjudande om att skicka tillbaks kameran. Skall fundera lite, men gör jag det så straffar jag ju mig själv också, genom att jag blir utan. Lite smolk i glädjebägaren.

Lämna ett svar

fyra × tre =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.