Peace, voff and understanding

Publicerat

På årets mörkaste dag firar vi vår bröllopsdag. Det har vi gjort länge nu, i år var det 38e gången. Vi brukar försöka göra något lite speciellt av den här dagen, inget stort och svulstigt, men ändå något lite extra.

I år bestämde vi oss för att vi går ut och äter. Sylvi hittade Hoa-Hoa Dahlgrens lilla ställe, Lokes Bar. Dom har en alldeles särskild USP, man får ta med hunden!

På menyn står traditionell mat utan krusiduller. Vi beställde in entrecote, pommes och bea, plus öl och vin. Maten kom in och vi blev verkligen inte besvikna. Nu är väl vi inte någon restaurangpatrull, så vårt omdöme är inte att lita på, men vi var absolut nöjda. Ännu nöjdare blev vi när personalen kom in med ett fat kyckling till Krut. Inget vi beställt men något som vi alla, men speciellt Krut uppskattade.

Vi gillar Lokes Bar. Krut gillar Lokes Bar. Det här är så som det alltid borde vara. Avslappnat, chosefritt och hundvänligt. På Lokes Bar ligger det en hund under i stort sett varje bord. Alla käkar, alla har trevligt och inte ett endaste litet morrande hörs i sorlet bland alla människor. Här råder peace, voff and understanding.

_________________________________________
USP = Unique Selling Point

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.