Inte något vinter-OS i Stockholm, om jag får be!

Publicerat

Tidningarna meddelar att Stockholm är en av tre kvarvarande kandidater till vinter-OS 2026. Det här är rena dårskapen, det är bara (s) som tycker det här är bra och presenterar i det närmaste skrattretande argument för att Stockholm skall ansöka.

Vi har precis börjat bläddra i en ödesmättad klimatrapport som aviserar ytterst dramatiska samhällsomställningar om vi ska ha någon planet att lämna över till våra barn.  Då ska vi inte hålla på med det här vansinnet. Nämn ett OS som givit ekonomisk vinst. Nämn ett OS som satt ett miljömässigt positivt avtryck. Det är precis som vanligt, m.a.o. De som verkligen bestämmer ser ut som strutsar, hela bunten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.