Jag har några riktigt långa fotoprojekt. Ett av dessa är Rugby, som jag fotograferat under 10 års tid. Nu är rätt läge att stänga det här projektet, så jag har gjort en bok som sammanfattar den här tiden. Idag har jag skickat en provbok till tryckeriet. Det är alltid lika spännande att se provboken, kanske blev det som jag ville eller kanske måste jag justera lite. När jag fått provboken och gjort ev justeringar så blir det en bok via BooksOnDemands förlagstjänst med pliktexemplar och hela ruljangsen.

Bilden är bokens fram- och baksida. Redan nu funderar jag på om jag ska ha mer information om boken på baksidan. Det är bra med en provbok, det blir mer på riktigt och feltänket tydliggörs.

Helt plötsligt infinner sig en känsla av tomhet, Rugby-projektet har ju varit med mig så länge. Vad ska jag göra nu? Jag har några projekt till, så när jag hämtat andan så är det bara att hoppa upp i sadeln igen.

Categories:

Tags:

No responses yet

    Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.