Det har varit stiltje på bloggfronten under sommaren. jag har väl som de flesta av oss näst intill kokat bort. Men nu har vi mer traditionellt augustiväder och det kan vara tid fundera lite över sakernas tillstånd.

Förra veckan beställde vi en ny spishäll från ett nätbolag, med hemleverans via Bring. Leveransen funkade som utlovat, killen kom och jag fick kartongen i famnen. Några dagar senare så får jag ett mejl från Bring där jag ska betygsätta min UPPLEVELSE av leveransen. Men …  Gå till Gröna Lund kan antagligen sorteras in under upplevelser, men att få en kartong levererad av Bring kan knappast sortera in under upplevelse, eller tillhör Bring numera upplevelsebranschen? Alla jagar numera omdömen och betygssättning som dom kan visa upp för presumtiva kunder. Jag hoppas dom erfor en upplevelse när dom läste mitt svar, jag kunde ju inte riktigt ta deras frågeschema på fullt allvar.

Tags:

No responses yet

    Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.