I år är det mesta jag funderat på att fotografera inställt, eller tillkrånglat. Nja, det är kanske en överdrift men
  • Flyg- och Veterandag på Skå-Edeby flygplats ställdes in.
  • 240 pix (200 + parkering) för att gå in på fältet i Västerås Summer Meet, det betalar jag inte. Tvivlar på att cruisingen är värt ansträngningen, inkl sen hemkomst från Västerås en fredag kväll.
  • Fri Fart i Linköping är också inställt.

Det sista är mest trist, för där hade jag en tanke om att göra en bok. Förra gången jag plåtade Fri Fart så blev det mycket fokus på race och 8 av mina bilder hamnade i det årets kalender. Nu hade jag tankar om att vara med från allra första början , snacka med alla båttokarna, plåta allt bakom kulissen och sedan göra en bok om just båttokarna. Av det blev intet.

Categories:

Tags:

No responses yet

    Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.