Jag känner bara en människa som fyllt 100, det är Anders. Idag var jag och några fotokompisar och firade Anders på hans födelsedag, tillsammans med en större skara släkt i fem generationer. Jag lärde känna Anders för sådär 15 år sedan när jag blev medlem i Stockholms Leicaklubb, då var Anders bara 85. Sedan har jag haft förmånen ta del av hans mångåriga fotograferande.

Anders har varit aktiv fotograf under längre tid än de flesta har förmån att få leva. För fem år sedan gjorde han en bok fylld av stockholmsbilder, främst från 40-50 -talet.

Jag får inte leva till jag blir 100, men om jag ändå skulle få den möjligheten, då vill jag vara lika nyfiken och aktiv som Anders.

Grattis på 100-årsdagen, Anders!

Categories:

Tags:

No responses yet

    Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.