Laowa 9mm

Publicerat

Jag är absolut ingen objektivtestare. Det finns de som gör det ofta och mer eller mindre vetenskapligt, men så’n är inte jag. När jag blev tillfrågad om jag ville skriva några rader om den nya supervidvinkeln på 9mm från Laowa så sa jag ”OK, men då får det lov att bli på mitt vis”. Här är mina funderingar på objektivet efter att ha ägt det i några veckor.

Eftersom FujiLOVE-siten är lite snål med att visa bilder så lägger jag till några extrabilder. Se det som exempel, inte som mästerverk.

Photo #15
Photo #13
Photo #14
Photo #17
Photo #22
Photo #23
Photo #24
Photo #25
Photo #26
Photo #27
_DSF2044
_DSF2253
_DSF2264

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.