Det finns många ordspråk på temat att vara ekonomisk snarare än snål. Jag kan ta ett ur högen; ”Köper billigt köper dyrt”. Allt går ut på att man inte ska vara dumsnål. I längden lönar det sig att satsa på kvalitet.

Länge satt jag och glodde på Billingham Hadley Pro. Så snygg så det gjorde ont och dessutom praktisk och väl genomtänkt. Till nackdel kanske att den blingade lite väl mycket. Slutligen gjorde jag ett ”budghetval” och hamnade på ThinkTank Retrospective 7. Det kändes inte alls som ett dåligt val utan som ett förnuftigt. Väskan var rymlig, inredningen gick att förändra och den stängdes bra med två stora rejäla kardborreförslutningar.

Nu har jag använt väskan i några år och varit nöjd, fast på den senare tiden allt mindre nöjd. Anledningen är att de två stora kardborreförslutningarna inte längre fäster. Nålfiltsytan, eller vad jag ska kalla den har tappat stinget, den annars så stela ullen har blivit mjuk, locket håller inte längre stängt. Jag känner mig just nu så som jag inledde texten, dumsnål. Tillbaks på ruta 1 så får jag åter igen börja fundera på vad jag ska köpa för kameraväska, för den jag har nu kan jag inte ha på stan med en massa värdesaker i. Det finns alltför många långa fingrar på stan för att gå omkring med en väska som inte går att försluta ordentligt.

Någon dag senare bestämde jag mig för att gnälla lite, så jag skrev till ThinkTanks support, som givetvis finns i Kalifornien.  Dom var inte sen att svara:


Justin F. replied:

Hi Hans,

Thank you for reaching out to us. I’m sorry to hear about your Retrospective 7. Where are you located?

Please let me know if you have any further questions or concerns and thank you for the support.

Kind regards,

Justin


Justin
Product SpecialistthinkTANK photo
1105 N. Dutton, Suite C
Santa Rosa, CA 95401

När jag svarade att jag bor i Sverige, då blev det tyst. Antagligen för långt bort för att dom skulle bry sig.

Categories:

Tags:

No responses yet

    Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.