Ingen PSA -screening

Ja men det är väl ändå för ynkligt! Idag (2018-02-12) säger Socialstyrelsen nej till PSA -screening och som plåster på såren avsätter regeringen en halv miljon (500.000 sek) till bättre PSA -test i Sverige! Jag kan också bidra med en halv miljon. Vi är många som kan bidra med en halv miljon. Men att göra det här på riktigt, så att vi räddar män istället för att i svepande ordalag mena att PSA -testerna medför mer problem än möjligheter, det går inte. Men tack för en halv miljon Annika Strandhäll, den slanten kommer helt säkert att betyda avgörande skillnad.

Jag bara undrar, var finns alla stridslystna män? Jag är ordentligt förbannad på Socialstyrelsen. Hur många fler män måste dö?

Kommentera

två × fyra =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.