På Ateljé Uggla i september

Affisch Skärmklipp

”The not yet famous gallery” kallar Mats sitt lilla galleri med svartvitrutigt golv. Det är inte helt utan fjärilar i magen jag förbereder mina bilder till utställningen i september. Aldrig tidigare har jag låtit någon annan bestämma vilka bilder som skall visas, men den här gången har Mats Burman valt.

Vernissage på en torsdag är också nytt, men det kan mycket väl fungera, för konkurrensen är ju inte lika mördande. Jag slipper konkurrera med tacos och fredagsmys, likväl som jag slipper konkurrera med alla andra som har vernissage på lördag.

Så välkommen till en vernissage med svartvita gatufotobilder torsdagen 1 september kl 17-20.

Texten flyttas hit och kompletteras för att enkelt kunna hittas via menyn Utställningar.

Lämna ett svar

arton − 12 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.