Gatufotogruppen

Hösten 2012 startade jag Gatufotogruppen, dels för att jag ville ha kompisar inom gatufoto, dels för att det är roligt att utvecklas i grupp. I vintras frågade jag gruppen om dom ville att vi bryter upp. Istället fick jag en julklapp! Så gruppen lever vidare.

Det senaste administrativa som hänt är att vi startat en mycket blygsam hemsida. En gratisversion utan egen domän på WordPress. Det blir begränsat eftersom .com -versionen inte tillåter att man installerar tillägg, men det är en bra plats att testa ifall vi tycker det här är bra. För närvarande är sidan under uppbyggnad och det kommer att ta en stund innan den känns OK. Till hemsidan finns en spegling till en Facebook-sida.

Lämna ett svar

14 + 12 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.