Molnlagring

Publicerat

Under senvintern provade jag molnlagring med CrashPlan och fick en prognos att det skulle ta 9 månader att göra en initial backup av min bilddatabas. Efter en månad gav jag upp och fick alla pengar tillbaks. All heder åt den firmans affärsmoral! Vi var alla överens om att det här inte var hållbart, så kontraktet stängdes.

Då var jag inne på att det inte skulle fungera med molnlagring av min stora volym till dess jag fick tips av Pär Fridberg om KeepIt. Det tog 30 dagar, se’n var hela bilddatabasen uppladdad. Känns mycket bra att ha den lagringsplatsen som sista utpost ifall allt annat går åt pipsvängen! Tack Pär!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.