Förbaskat!

IMAG0102Krut kastrerades för två månader sedan. Allt har gått så bra. Trodde vi. Idag öppnade sig operationssåret. Om han slickade upp det eller om han slickade för att det hade öppnat sig får vara osagt, men öppet är det. Strut på!

Vi var till Bagarmossens Djursjukhus, dom fick titta på såret. Men jag blev inte klokare. Ingen kan säga varför det inte läkt på två månader, varför det spricker upp, ingen kan förklara något. Håll honom lugn (Jack Russell, 13 månader! Tjena!) Håll såret rent. Återkom på måndag om det blir rödare. Jag är inte komfortabel med det här, men det är väl bara att sitta i båten. Synd om Krut! Antagligen har han haft en infektion liggande på lur bakom det fina ärret och så idag var det dax för skiten att spricka. Lika bra det, förstås. Om något ska ut så finns det i alla fall dränage nu.

4 reaktioner på ”Förbaskat!

  1. Stackars Krut! Kan det vara rosfeber? Se upp om han får hög feber.
    Birgitta

        1. Han går med strut och är ”låg”. Såret har torr skorpa och tempen är 38,1, vilket är helt normalt för en hund.

Kommentarer är stängda.